FLAIN

Flain je top destinacija za vaš sportsko-ležerni stil odijevanja, a na usluzi je kupcima s Bliskog istoka. Obuhvaća jedinstvenu ponudu ekskluzivnih brandova i pruža izvanredno šoping iskustvo. Riječ je o online platformi koja omogućuje jednostavan i ugodan proces kupovanja, gdje kupci mogu imati sve – i udobnost i stil.

Sve je počelo pandemijske 2020. godine, kada je skupina mladih poduzetnika iz Kuvajta primijetila da sportsko-ležerni stil odijevanja ruši sve granice i mijenja pravila odijevanja diljem svijeta. Da bi povezali kupce s Bliskog istoka sa sve većim tržištem sportske i ležerne odjeće, osmislili su online platformu, a toj platformi trebala je snažna strategija brandiranja te upečatljiv vizualni i verbalni identitet.

U suradnji s Flainovim timom definirali smo cijelu strategiju za ovaj novi brand. Od njegove priče i filozofije do iskustva i pozicioniranja na tržištu – svaka točka kontakta s budućim brandom morala se jasno odrediti kako bi Flainovi korisnici dobili najbolje iskustvo.

Ekstra mekan, organski pamuk. Neopisivo udobna odjeća koja se pokreće zajedno s vašim tijelom. Izdržljivi materijali koji čuvaju svoj oblik čak i nakon mnogobrojnih mjeseci svakodnevnog korištenja. I sve to bez žrtvovanja stila i elegancije. Flain je osmišljen tako da kupcima pruža moderan, seksi izgled, a sam proces brandiranja prenosi upravo ovakve vrijednosti. Jednostavne linije, moderne teksture. Savršeno čist pristup grafičkom designu koji se prilagođava svakom komunikacijskom kanalu i svakoj točki kontakta s kupcem. Eto kako smo mi zamislili Flain.

Više možete saznati u studiju slučaja.

Područje rada:

Strategija branda
Verbalni identitet branda
Vizualni identitet branda
Implementacija