Amber

Amber je naziv iza kojeg se krije potpuno jedinstven koncept parfumerije koja u svojoj ponudi nudi niche parfeme. Niche parfemi dostupni su u ograničenom broju, što ih čini luksuznim proizvodima koji će zadovoljiti sve istinske zaljubljenike u parfemski svijet.

Ponuda parfumerije Amber asocira nas na nešto mazno, mirisno, luksuzno i opuštajuće. Sve smo te karakteristike uklopili u vizualni identitet ovog sofisticiranog branda. Zaigrali smo se detaljem u početnom slovu A koje u sebi sadrži ruku, koja nježno dodiruje lice i simbolizira njegu, i biljke, koje simboliziraju mirise.

Estetika vizualnog identiteta branda Amber inspirirana je brandovima koje ova parfumerija nudi. Imajući na umu da se radi o premium proizvodima, kroz elemente vizualnog identiteta branda, boje i teksture provučena je doza elegancije.

Cilj brandinga projekta Amber bio nam je stvaranje posebnog doživljaja kupovine u ovoj oazi elegancije, njege i ljepote. Zato smo posebnu pažnju posvetili odabiru materijala i načinu tiska kako bi svaki doticaj s kupcem bio obuhvaćen luksuznom notom kojom Amber odiše.

Područje rada:

Vizualni identitet branda
Implementacija branda